Kosten besparen door de beste VoIP-serviceprovider te kiezen


Dit artikel is bedoeld om u te begeleiden bij het kiezen van de beste VOIP-serviceprovider voor uw behoeften.

De nieuwste communicatietechnologie, VOIP (Voice Over Internet Protocol), gebruikt internet in plaats van de traditionele telefoon voor spraakcommunicatie. Bedrijven die deze technologie gebruiken, zien een toename van de productiviteit en lagere kosten door de verbetering van de communicatie die deze technologie hen biedt. De bottom line is een stijging van de winst.

Residentiële gebruikers merken dat ze hun telefoonrekening zowel nationaal als internationaal kunnen verlagen door hun bestaande internetverbinding te gebruiken en te profiteren van aanbiedingen van VOIP-serviceproviders voor gratis softwaredownloads, die verbinding met hun netwerk mogelijk maken, en dan kunnen ze met hun vrienden praten en familie met gelijkaardige computers gratis.

Serviceniveaus U moet beslissen of u:

* Residentiële VOIP
* Een VOIP Zakelijk Telefoonsysteem
* Zakelijke VOIP-service

Beschikbare services Een VOIP-serviceprovider biedt uw bedrijf een of meer van de volgende services:

* Vaste dienst
* Draadloze service, mobiliteitsservice genoemd
* Multimedia
* Spraaktoepassing
* Berichten

Van het grootste belang is het vinden van een VOIP provider die u een uitstekende service biedt, een combinatie van betrouwbaarheid, hoogwaardige apparatuur en verbinding, goede klantenservice, meerdere gebruikersfuncties, b.v. nummerherkenning, voicemail en 3-way calling, en voordelige telefoonrekeningen.

U moet zich er ook van bewust zijn dat uw VOIP provider zich moet houden aan bepaalde nationale en internationale voorschriften en moet voldoen aan de wetgeving inzake klantenbescherming.

VOIP providers willen graag uw bedrijf binnenhalen en enkele van de grote spelers zoals Earthlink en Skype bieden gratis VOIP-services, waardoor gebruikers gratis met hun vrienden en familie kunnen praten via internet, plus andere voordelen, dus het is de moeite waard om te winkelen rond en het verkrijgen van de beste deal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *